nog

header-datum

Algemene Voorwaarden voor deelname

  1. Door inschrijving gaat u akkoord met de voorwaarden voor deelname.
  2. Deelname is voor eigen risico en verantwoording.
  3. Bij online inschrijving ontvangt u (als u het e-mailadres juist heeft ingevuld), direct nadat de inschrijving voltooid is, per e-mail een bevestiging van deelname. 
  4. Uw startnummer met chip wordt niet toegestuurd, maar dient u af te halen. Informatie m.b.t. de afhaallokaties en de tijden volgen nog
  5. De organisatie aanvaardt geen verantwoordelijkheid wanneer (een deel van) het evenement afgelast of aangepast moet worden; inschrijfgeld wordt in dat geval niet gerestitueerd.
  6. De inschrijving is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.
  7. Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden van Rondje Bergen of de sponsors van Rondje Bergen zonder daarvoor vergoeding te claimen of te ontvangen.
  8. Het gebruik van een chip is verplicht voor alle lopen.
  9. De chip zit aan de achterkant van het startnummer. Tijdregistratie zal plaatsvinden d.m.v. deze chip. De chip is eenmalig en hoeft na afloop van de loop niet ingeleverd te worden. Zie “inschrijven” voor meer details.

Medische begeleiding

Parcourarts, reddingsbrigade en EHBO aanwezig, Rode Kruispost bij de Start en Finish en halverwege het parcours.

Verkleden

Er zijn geen kleedkamers of douches, maar het is voor lopers mogelijk zich om te kleden in het Harmoniegebouw, vlakbij het start/finish gebied. Kleding kan daar ook in de garderobe in bewaring worden gegeven. Toiletten zijn aanwezig bij het start-finish gebied.

Verfrissingposten

Op de verfrissingsposten halverwege de 10 km kunt u water krijgen. Bij de finsish is er voor alle lopers water en fruit. 

Hoofdsponsors

IMG_6414-1.jpg

Volg ons op facebook of instagramhttps://www.facebook.com/RondjeBergen https://www.instagram.com/rondjebergen/ https://www.linkedin.com/company/rondje-bergen/