Inschrijving opent in mei 2024

header-datum

Colette van der Ree, voorzitter

Colette van der ReeWerkzaam bij Hogeschool Inholland als docent Technische Bedrijfskunde. In het weekend ben ik lopend of op de mountainbike in het bos, de duinen of op het strand te vinden. Na een aantal jaren zelf als vrijwilliger op diezelfde mountainbike meegefietst te zijn met de lopers van Rondje Bergen, houd ik me sinds dit jaar in het bestuur bezig met de coördinatie van de vrijwilligers.

Het is ieder jaar weer een puzzel om zo'n 80 vrijwilligers op de juiste plekken in te delen. Veel mensen realiseren zich niet hoeveel handen we nodig hebben die eerste, zondag van oktober! Ik vind het geweldig dat er ieder jaar weer zoveel enthousiaste loopliefhebbers klaar staan om van een gewone hardloopwedstrijd ons eigen gezellige Rondje Bergen te maken. 


Nanneke Doeven, secretaris/organisatie jeugdloop

Nannke DoevenEen aantal jaren geleden heb ik me aangesloten bij het bestuur van Rondje Bergen. Ik woonde toen nog niet zo lang in Bergen en het leek me een leuke manier, omdat ik zelf een groot hardloop liefhebster ben, te kunnen integreren in het dorp. Het is belangrijk dat de jeugd gestimuleerd wordt om te sporten. Een evenement als Rondje Bergen draagt daar zeker aan bij.

Ik zit dus nog niet zo lang bij de organisatie en heb bewondering voor de voorgaande en de langer zittende bestuursleden, hoe ze van het Rondje Bergen een mooi en goed georganiseerd evenement gemaakt hebben, de afgelopen jaren. Deze editie zal vast ook weer geslaagd worden!


Petra Smoes, penningmeester

..

 


Jan Bak, wedstrijdleider

Jan BakBen vanaf de jaren 90 verbonden aan Rondje Bergen dat toen nog de Halve van Bergen heette. In die periode was onze loop nog in de zomermaanden maar inmiddels claimen we alweer jaren de eerste zondag van oktober. Mijn taak is o.a. het contact leggen en onderhouden met de wedstrijdlopers en wedstrijdjury. Verder denken we in het bestuur allemaal mee over het grotere geheel, zodat we ieder jaar weer de organisatie kunnen optimaliseren.

Zelf ben ik al jaren actief hardloper, speel in een band en ik heb ook al heel lang een loopgroep met mensen die ik elk op hun eigen niveau probeer te stimuleren en een stapje verder te brengen. Dit jaar is het de 43e editie van het Rondje en ik heb er weer veel zin in.


Robert ten Have, buitenparcours

Robert ten HaveIn het bestuur van Rondje Bergen ben ik verantwoordelijk voor het gehele buitenparcours d.w.z. het bos- en duingebied. Tot de dag voor het evenement fietsen we het parcours na om te zien of er geen zaken zijn die de loop belemmeren. Grote afgebroken takken door de wind of modder door de regen. Die modder kan er soms toe leiden dat er op het laatste moment nog aanpassingen gedaan moeten worden.Daarnaast zorg ik voor de aansturing van de verkeersregelaars. Het is in het belang van de veiligheid dat er genoeg mensen staan op de cruciale punten waar lopers en verkeer samenkomen.

In het dagelijks leven werk ik als technisch medewerker bij van Haneghem Tuin en Landschap. Ik zit in het bestuur omdat ik het leuk vind en graag iets wil bijdragen aan dit mooie sportevenement. Inmiddels heb ik dit enthousiasme ook overgedragen op mijn vrouw Jaquelien die de foto's in het buitengebied maakt voor onze website en Facebookpagina en mijn kinderen die elk jaar een post bemannen en de hardlopers aanmoedigen. Want weer of geen weer, het is elk jaar een feestje. 


Paul Bakker, binnenparcours

Paul Bakker 


Maaike Tuynmanfacilitaire zaken

MaaikeIn 2015 ben ik begonnen als vrijwilliger bij Rondje Bergen. Verkeer regelen, marktkramen opbouwen, flesjes water klaarzetten, bananen van de trossen halen, sinds toen heb ik overal geholpen om er elk jaar weer wat prachtigs van te maken! Vanaf dit jaar ben ik onderdeel van het bestuur en heb ik er onwijs veel zin in om mijn bijdrage te leveren. Ik kan mij niet anders herinneren dan dat ik als kind langs de kant heb gestaan om vrienden en familie aan te moedigen. 
In het dagelijks leven werk ik als pedagogisch medewerkster bij KOV Alles Kits in Bergen. Ook hier vind ik het heerlijk om met de kinderen de natuur in te trekken, het bos in of naar de duinen. 
Dit jaar neem ik de facilitaire zaken over van Gea. Ik zal nog veel moeten leren maar ik voel me super gemotiveerd om mijn taken uit te voeren en te helpen alles in goede banen te leiden!


 Diana Zwart, inschrijvingen

...

 


 Mirjam Duivenvoorden, sponsorwerving

...

 

Hoofdsponsors

sfeer-dermapuur-rondjebergen-2019-120-kopie.jpg

Nieuwsbrieven

Volg ons op facebook of instagramhttps://www.facebook.com/RondjeBergen https://www.instagram.com/rondjebergen/ https://www.linkedin.com/company/rondje-bergen/