De inschrijving, met early bird korting tot eind mei, opent over

header-datum

Het 'Rondje Bergen' wordt georganiseerd door de Stichting Rondje Bergen. Het dagelijks bestuur van Rondje Bergen bestaat uit:

Voorzitter : Bastiaan Visser
Penningmeester : Petra Smoes
Secretaris : Colette van der Ree
   


Indien u belangstelling heeft voor een functie in het bestuur om het Rondje Bergen blijvend te organiseren, kunt u contact opnemen met Colette van der Ree via secretarisDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersonen van de Organisatie Rondje Bergen

Functie Naam E-mail  
Inschrijvingen Bastiaan Visser Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(alleen voor vragen e.d. zie hieronder)
 
Wedstrijdleiding Jan Bak Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Parcour beheer Robert ten Have  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Vrijwilligerscoördinatie Colette van der Ree Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

       


N.B. het e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is voor een annulering van een inschrijving of vragen over inschrijvingen, maar niet om in te schrijven. Ga daarvoor naar het onderdeel inschrijven.

Hoofdsponsors

rondjebergen-2019-10-EM-38.jpg

Nieuwsbrieven

Volg ons op facebook of instagramhttps://www.facebook.com/RondjeBergen https://www.instagram.com/rondjebergen/