nog

header-datum

Laatste nieuws

  • Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen hoe zeer wij de inzet van onze geweldige vrijwilligers waarderen.
    14 mei 2019
  • Huidkliniek DermaPuur van Samantha Kool. Samantha kwam 16 jaar geleden uit China naar Nederland. Op de Haagse Hogeschool behaalde ze de titel Bachelor of Healthcare. Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan bij verschillende klinieken startte ze met haar eigen huidkliniek Dermapuur die is gevestigd in Alkmaar. Er wordt een scala aan behandelingen gegeven waaronder huidverbetering, huidverjonging, acne behandelingen en het verwijderen van tatoeages doormiddel van laser. Dermapuur
    11 maart 2019

Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang ±4x per jaar het laatste nieuws, handige tips en wetenswaardigheden.

 

Beste lopers,

 

Het is voor ons nu duidelijk geworden dat het niet realistisch is om op een verantwoorde wijze een evenement zoals we gewend waren te organiseren.

Het is een vreemde gewaarwording dat veel zaken die tot half maart nog "normaal" waren nu niet meer kunnen of op een andere manier georganiseerd moeten worden.

De lockdown kwam op het moment dat we als bestuur alle plannen hadden klaarliggen om ook de 41e verjaardag van het Rondje tot een succes te maken. Wij hebben als organisatie van Rondje Bergen vanaf het begin alle ontwikkelingen rondom corona op de voet gevolgd. Het was een moeilijke beslissing omdat we met iedereen, veel lopers die al jaren meedoen, onze trouwe vrijwilligers, sponsoren die ons al jaren steunen en diverse toeleveringsbedrijven door de jaren heen een warme band hebben opgebouwd.

Wij hopen dan ook van harte dat wij jullie volgend jaar weer terug zien en wensen jullie voor nu gezondheid toe.

Tot 3 oktober 2021.

Bestuur Rondje Bergen

Hoofdsponsors

rondjebergen-2019-10-EM-42.jpg

Nieuwsbrieven

Volg ons op facebook of twitterhttp://www.facebook.com/RondjeBergenhttp://twitter.com/RondjeBergen