nog

header-datum

Algemene Voorwaarden voor deelname

 1. Door inschrijving gaat u akkoord met de voorwaarden voor deelname.
 2. Deelname is voor eigen risico en verantwoording.
 3. Bij online inschrijving ontvangt u (als u het e-mailadres juist heeft ingevuld), direct nadat de inschrijving voltooid is, per e-mail een bevestiging van deelname. In september zal het verschuldigde inschrijfgeld via de door u verstrekte machtiging van uw rekening worden afgeschreven. Pas nadat het bedrag op de rekening van Rondje Bergen is bijgeschreven, is uw inschrijving definitief.
 4. Uw startnummer met chip wordt niet toegestuurd, maar dient u af te halen op de zaterdag vóór het evenement of op de zondag tot een half uur voor aanvang van de loop. De afhaallokatie en de tijd worden op de site bekend gemaakt.
 5. De organisatie aanvaardt geen verantwoordelijkheid wanneer (een deel van) het evenement afgelast of aangepast moet worden; inschrijfgeld wordt in dat geval niet gerestitueerd.
 6. Bij afgelasting door de deelnemer vóór 16 september wordt het inschrijfgeld gerestitueerd onder aftrek van € 2,- administratiekosten; op of na 16 september geldt geen restitutie.
 7. De inschrijving is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.
 8. Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden van Rondje Bergen of de sponsors van Rondje Bergen zonder daarvoor vergoeding te claimen of te ontvangen.
 9. Het gebruik van een chip is verplicht voor alle lopen.
 10. De chip zit aan de achterkant van het startnummer. Tijdregistratie zal plaatsvinden d.m.v. deze chip. De chip is eenmalig en hoeft na afloop van de loop niet ingeleverd te worden. Zie “inschrijven” voor meer details.

Medische begeleiding

Parcourarts of EHBO aanwezig, Rode Kruispost bij de Start en Finish en op diverse plaatsen langs het parcours.

Verkleden/douches

Het is voor lopers mogelijk zich om te kleden in het Harmoniegebouw, vlakbij het start/finish gebied. Zwembad de Beeck bied lopers tegen een vergoeding van €1,- de gelegenheid om bij hen gebruik te maken van de douches. Bij het zwembad kunt u ook gratis parkeren.

Toiletten

Toiletten zijn aanwezig bij de Start en Finish en bij waterpost in het bos.

Verfrissingposten

Op de verfrissingsposten kunt u water en een halve banaan krijgen: 

 • De 5 km heeft een verfrissingspost na de Finish
 • De 10 km heeft een verfrissingspost bij de eerste doorkomst bij de Finish
 • De 10 Engelse mijl heeft een verfrissingspost op 4,8 km in het PWN-gebied en bij de Finish
 • Na de Finish voor alle lopen

Logies / Verblijf

Hotelarrangementen via V.V.V. Bergen tel. 072-5813100

Hoofdsponsors

diashow-04_225x170.jpg

Volg ons op facebook of twitterhttp://www.facebook.com/RondjeBergenhttp://twitter.com/RondjeBergen