Inschrijving opent in mei 2024

header-datum

Laatste nieuws

Nieuwsbrief

* Verplichte velden

Speciaal voor rondje Bergen organiseert Bodyvit dit jaar een 6-weekse loopcursus voor de 5 of 10 km!BodyVit hardloopster

Wij als trotse hoofdsponsor zijn blij dat Rondje Bergen dit jaar weer doorgaat op 1 oktober.

Vanaf 1 september 2022 is Bodyvit verhuist naar een groter en luxere sportcentrum in de Beeck met de nieuwste apparatuur en nieuwe programma’s. Die zowel de krachtsporters als voor de hardlopers helpt hun niveau te verhogen!

Je kunt als hardloper bij Bodyvit terecht voor ondersteuning bij het hardlopen door middel van een op maat gemaakt trainingsschema waarin je krachttraining gaat combineren met cardio. Zo krijg het beste resultaat en voorkom je veel voorkomende blessures bij het hardlopen! Speciaal voor Rondje Bergen organiseren wij dit jaar een 6-weekse loopcursus voor de 5 of 10km!

De startdatum van deze loopcursus is op dinsdag 22 augustus en is elke dinsdag en donderdag om 19:30 uur. De cursus bestaat een duur en/ of interval training en je krijgt motiverende begeleiding in je looptechniek. Kosten zijn 85,- euro.

Lijkt het jou leuk om mee te doen met het Rondje Bergen en/ of de 6-weekse loopcursus?

Meld je dan aan via onze website.

Hoofdsponsors

rondjebergen-2019-10-EM-40.jpg

Nieuwsbrieven

Volg ons op facebook of instagramhttps://www.facebook.com/RondjeBergen https://www.instagram.com/rondjebergen/ https://www.linkedin.com/company/rondje-bergen/