nog

header-datum

RB slingers header

Laatste nieuws

  • Huidkliniek DermaPuur van Samantha Kool. Samantha kwam 16 jaar geleden uit China naar Nederland. Op de Haagse Hogeschool behaalde ze de titel Bachelor of Healthcare. Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan bij verschillende klinieken startte ze met haar eigen huidkliniek Dermapuur die is gevestigd in Alkmaar. Er wordt een scala aan behandelingen gegeven waaronder huidverbetering, huidverjonging, acne behandelingen en het verwijderen van tatoeages doormiddel van laser. Dermapuur
    11 maart 2019
  • Duinvermaak is al jarenlang een trouwe sponsor van Rondje Bergen.
    01 juli 2014

Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang ±4x per jaar het laatste nieuws, handige tips en wetenswaardigheden.

duinvermaak-bergen-1915Het alom bekende kindvriendelijke (pannenkoeken)restaurant is al zeker meer dan 10 jaar een heel trouwe sponsor van Rondje Bergen. Dit jaar viert zij haar 100 jarig bestaan.

Op 24 december 1913 werd de eerste steen gelegd van het huidige ‘hoge’ Duinvermaak. Begin dit jaar was de feestelijke opening na een intensieve verbouwing. Het “vrouwtje van Duin” en de grote zaal zijn nu met elkaar verbonden. Om dit te realiseren is het bakeiland verplaatst en zijn er nieuwe fornuizen en een nieuwe pizza-oven geplaatst. Natuurlijk is het originele en zeer herkenbare interieur zorgvuldig gehandhaafd en zijn daar waar nodig stukken in oude stijl hersteld. De altijd bescheiden directeur Hans Weber is zeer trots op zijn restaurant Duinvermaak en kan eindeloos vertellen over wat hij heeft meegekregen van de geschiedenis van dit prachtige pand dat voor veel ouderen onder ons bijzondere (jeugd) herinneringen zal hebben.

Ook dit jaar gaan Rondje Bergen en Restaurant Duinvermaak weer een mooie samenwerking tegemoet, wij kijken uit naar 5 oktober!

Hoofdsponsors

diashow-01_225x170.jpg

Volg ons op facebook of twitterhttp://www.facebook.com/RondjeBergenhttp://twitter.com/RondjeBergen