nog

header-datum

Laatste nieuws

Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang ±4x per jaar het laatste nieuws, handige tips en wetenswaardigheden.

duinvermaak-bergen-1915Het alom bekende kindvriendelijke (pannenkoeken)restaurant is al zeker meer dan 10 jaar een heel trouwe sponsor van Rondje Bergen. Dit jaar viert zij haar 100 jarig bestaan.

Op 24 december 1913 werd de eerste steen gelegd van het huidige ‘hoge’ Duinvermaak. Begin dit jaar was de feestelijke opening na een intensieve verbouwing. Het “vrouwtje van Duin” en de grote zaal zijn nu met elkaar verbonden. Om dit te realiseren is het bakeiland verplaatst en zijn er nieuwe fornuizen en een nieuwe pizza-oven geplaatst. Natuurlijk is het originele en zeer herkenbare interieur zorgvuldig gehandhaafd en zijn daar waar nodig stukken in oude stijl hersteld. De altijd bescheiden directeur Hans Weber is zeer trots op zijn restaurant Duinvermaak en kan eindeloos vertellen over wat hij heeft meegekregen van de geschiedenis van dit prachtige pand dat voor veel ouderen onder ons bijzondere (jeugd) herinneringen zal hebben.

Ook dit jaar gaan Rondje Bergen en Restaurant Duinvermaak weer een mooie samenwerking tegemoet, wij kijken uit naar 5 oktober!

Hoofdsponsors

diashow-03_225x170.jpg

Volg ons op facebook of twitterhttp://www.facebook.com/RondjeBergenhttp://twitter.com/RondjeBergen